Advokat

Jurister med fokus på mark- och miljöjuridik

Vi på Advokatfirman Mark- & Miljörättsbyrån är inga traditionella jurister. Vi har valt att specialisera oss på mark- och miljöjuridik, något som vi kan bäst. Vi är ett kreativt team, som gör vårt yttersta för att skapa mervärde åt våra klienter i samtliga uppdrag som vi tar oss an.

För oss handlar ett klientuppdrag om mycket mer än enbart ett ärende. Vi är måna om att prestera vårt yttersta och att varje klient som vi möter ska känna sig värdefull och unik, liksom varje ärende som vi arbetar med är speciellt.

På Advokatfirman Mark- & Miljörättsbyrån börjar och slutar inte ett ärende genom att ett uppdrag påbörjas och avslutas. Det är lika mycket effekter av det vi åstadkommer genom juridisk rådgivning eller juridiskt biträde i prövningsinstanserna som lever vidare. Vare sig det handlar om en brygga i strandskyddat läge eller etablering av en vindkraftpark.

Engagerade ombud med spetskompetens ut i fingertopparna

Genuint intresse för mark- och miljöjuridik, viljan att ständigt utvecklas och att inte lämna några detaljer åt slumpen är anledningarna till varför vi lyckas så bra.

Med jurister som levererar högsta möjliga service i alla tänkbara situationer. Spetskompetens och engagemang har genomsyrat all vår verksamhet sedan dess start. Våra jurister brinner för det vi gör och strävar efter att ständigt hålla sig uppdaterade med den senaste lagstiftningen och praxisutvecklingen på området, i syfte att erbjuda våra klienter den bästa möjliga servicen.

En av våra framgångsfaktorer har därför varit att handplocka talangfulla jurister, som brinner för mark- och miljöjuridik, vilket har sammansvetsat oss till ett starkt team. Våra jurister har mångårig erfarenhet av tillståndsprövningar, domstolsförhandlingar och lagstiftningsprocessen. Vi vägleder dig hela vägen i samtliga prövningsinstanser!

Giedre Jirvell miljörätt jurist

GIEDRE JIRVELL

Advokat

giedre.jirvell@mmbyran.se
besök Giedre Jirvell på
031-385 98 00

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakt